if dah follow,plizz tinggalkan url blog utk memudahkan proses mengfollow back !

Friday, February 25, 2011

JikaLau aku doremon aku akan........

assalamualaikum n salam 1 malaysia....

ish laaa dinie oi....menda ang merapu merebang lak ni...
q : pew benda tajuk kat atas tuh...
ce citer ce citer....

ok firstly aq nk ucap tan que much2 kat cik bella sebab tag aq....
Q : tag ??? tag pew??

tag satu peraduan... ce tgk kt bwh...


ni la peraduan tuh... peraduan JIKALAU AKU DOREMON AKU AKAN..... by cik ika
mula2 tuh aq pon ta bapa paham sangat tapi akhirnya aq paham jugak....
senang jew tapi aq yg gi wat pening pala..
huahuahua...
sebenarnya juz sambung jew ayat tajuk tuh... hihihihi...

ok..now is my story...

jikalau aku doremon aku akan...

** first law aq neh jadi doremon...aq nak tukar tangan aq jadi ada jari2 runcing..ni tak asyik bulat jew...camna aq nak pegang dorayaki pon susah...

** yg kedua...aq nak bg ada telinga...skg aq mana ada telinga...aq nak ada telinga cam kucing.. baru sama cam aweks aq michan tuh.. ( c kucing comel tuu ) so aq leh kawin dengan dia... ulalalala...

** yg ketiga..ni penting utk aq c doremon.. aq nak keluarkan alat utk bg hilang rasa takut aq kat tikus... nanti aq dah tak payah lari law nampak tikus.. boleh la aq tunjuk lagak sikit kt michan....

** yg keempat.. aq nak tukar kaler pintu kemana jua dari warna pink ke warna biru campur purple.. aq ta suka sangat warna pink,,ehek !

** yg ke lima..disebabkan aq ni doremon, thats mean aq ta payah nak belaja gi dah, sebab aq leh dapat pew yg aq nak dengan senang je.. so aq nak tolong orang yg ssh.. skg ni kan ramai orang susah.. so aq nk tolong dorang bg jadi kaya cam paris hilton.. wahhhh...

** yg ke enam...aq nak wat satu rumah.. di luar nampak kecik tapi macam istana bila masuk dalam... kat dalam rumah tu..ada banyak bear.. bermacam2 jenis dan jugak saiz...sapa pon leh masuk dalam rumah tuh..n boleh ambik nak yg mana... pilih pilih pilih...( bunyi cam orang jual ikan kt pasar )

Tapi apakan daya..semua tuh takkan jadi kenyataan sebab aq adalah dinie bukan doremon
huuuuuuwwwaaaaaa...

dan dinie mau tag kepada...
jeng jeng jeng....




join meyh ...!

sekian.... =)
assalamualaikum n salam 1 malaysia....

ish laaa dinie oi....menda ang merapu merebang lak ni...
q : pew benda tajuk kat atas tuh...
ce citer ce citer....

ok firstly aq nk ucap tan que much2 kat cik bella sebab tag aq....
Q : tag ??? tag pew??

tag satu peraduan... ce tgk kt bwh...


ni la peraduan tuh... peraduan JIKALAU AKU DOREMON AKU AKAN..... by cik ika
mula2 tuh aq pon ta bapa paham sangat tapi akhirnya aq paham jugak....
senang jew tapi aq yg gi wat pening pala..
huahuahua...
sebenarnya juz sambung jew ayat tajuk tuh... hihihihi...

ok..now is my story...

jikalau aku doremon aku akan...

** first law aq neh jadi doremon...aq nak tukar tangan aq jadi ada jari2 runcing..ni tak asyik bulat jew...camna aq nak pegang dorayaki pon susah...

** yg kedua...aq nak bg ada telinga...skg aq mana ada telinga...aq nak ada telinga cam kucing.. baru sama cam aweks aq michan tuh.. ( c kucing comel tuu ) so aq leh kawin dengan dia... ulalalala...

** yg ketiga..ni penting utk aq c doremon.. aq nak keluarkan alat utk bg hilang rasa takut aq kat tikus... nanti aq dah tak payah lari law nampak tikus.. boleh la aq tunjuk lagak sikit kt michan....

** yg keempat.. aq nak tukar kaler pintu kemana jua dari warna pink ke warna biru campur purple.. aq ta suka sangat warna pink,,ehek !

** yg ke lima..disebabkan aq ni doremon, thats mean aq ta payah nak belaja gi dah, sebab aq leh dapat pew yg aq nak dengan senang je.. so aq nak tolong orang yg ssh.. skg ni kan ramai orang susah.. so aq nk tolong dorang bg jadi kaya cam paris hilton.. wahhhh...

** yg ke enam...aq nak wat satu rumah.. di luar nampak kecik tapi macam istana bila masuk dalam... kat dalam rumah tu..ada banyak bear.. bermacam2 jenis dan jugak saiz...sapa pon leh masuk dalam rumah tuh..n boleh ambik nak yg mana... pilih pilih pilih...( bunyi cam orang jual ikan kt pasar )

Tapi apakan daya..semua tuh takkan jadi kenyataan sebab aq adalah dinie bukan doremon
huuuuuuwwwaaaaaa...

dan dinie mau tag kepada...
jeng jeng jeng....




join meyh ...!

sekian.... =)

1 comment:

Nurul Atika said...

ok, ok..ika dh review.. ika nk teddy bear, ley?..hehe..

gud luck yunk..