if dah follow,plizz tinggalkan url blog utk memudahkan proses mengfollow back !

Monday, August 15, 2011

siapa anda pilih ??

assalamualaikum w.b.t

hyep semua !
selamat berbuka n selamat berpuasa yerp !
camna puasa ?
ok ?
aq ok jer. 
cuma tak bapa selera nak makan.
apa yang aq makan time berbuka, itulah jugak sahur aq.
sekali jer makan.
aq pon tak taw la pasai pa.
aq diet ?
tidak ! diet tue buat aq sakit ok.
so aq tak boleh diet.

ok meh kita stret ke tajuk kita tue yerk.
apa yang anda pilih ?
antara SPECIAL BOYFRIEND / GIRLFRIEND dengan KAWAN.
mana kawan2 semua nak pilih n kenapa pilih yang tue.

ok, kalau dinie , dinie akan pilih kawan.
nak taw kenapa ?
ok meh nak bagi sebab2 dia.

SEBAB PERTAMA.
kalau nak jadi BFor GF , mesti mula dari berkawan dulu kan ??
so kawan di dulukn jugak kan ?

SEBAB KEDUA
kalau aq , aq lebih suka bercerita kat kawan dari BF.
takkan kau nak cita yang kau ada scandal kat BF kau.
nak mati ke ?
so kawan yang tahu semua tentang kita.
masalah ke , nak gosip ke , nak apa2 ke.
mesti kawan yang taw dulu kan ?

SEBAB KETIGA.
aq rasa, kawan lebih banyak spend time dengan kita kan ?
even family pon tak sangat kan ?
mostly kawan la kan ?
BF / GF or family pon kadang2 tak selalu dengan kita.
kawan lagi banyak time dengan kita.
kan ??

ok. 
so dinie pilih kawan.
anda bagaimana ?
=)


assalamualaikum w.b.t

hyep semua !
selamat berbuka n selamat berpuasa yerp !
camna puasa ?
ok ?
aq ok jer. 
cuma tak bapa selera nak makan.
apa yang aq makan time berbuka, itulah jugak sahur aq.
sekali jer makan.
aq pon tak taw la pasai pa.
aq diet ?
tidak ! diet tue buat aq sakit ok.
so aq tak boleh diet.

ok meh kita stret ke tajuk kita tue yerk.
apa yang anda pilih ?
antara SPECIAL BOYFRIEND / GIRLFRIEND dengan KAWAN.
mana kawan2 semua nak pilih n kenapa pilih yang tue.

ok, kalau dinie , dinie akan pilih kawan.
nak taw kenapa ?
ok meh nak bagi sebab2 dia.

SEBAB PERTAMA.
kalau nak jadi BFor GF , mesti mula dari berkawan dulu kan ??
so kawan di dulukn jugak kan ?

SEBAB KEDUA
kalau aq , aq lebih suka bercerita kat kawan dari BF.
takkan kau nak cita yang kau ada scandal kat BF kau.
nak mati ke ?
so kawan yang tahu semua tentang kita.
masalah ke , nak gosip ke , nak apa2 ke.
mesti kawan yang taw dulu kan ?

SEBAB KETIGA.
aq rasa, kawan lebih banyak spend time dengan kita kan ?
even family pon tak sangat kan ?
mostly kawan la kan ?
BF / GF or family pon kadang2 tak selalu dengan kita.
kawan lagi banyak time dengan kita.
kan ??

ok. 
so dinie pilih kawan.
anda bagaimana ?
=)


6 comments:

Nur Farah Hani said...

kawan jugak.. :D tapi sekiranya bf aderlah y terbaik dalam dunie so i will rather to choode to be friend with bf compared kawan.. haha.. :D

FANA ZABIL said...

amboi..heheehe..tp bagi fana la kan.. semuanya penting.. kawan penting.. pasangan pown penting.. sebab xsemo kawan kte tue btol2 kawan sejati kita..jadi..heheeh.. pikir that thing..hehee

han said...

dua dua penting...hmmmm.

dinie said...

han : sebab ??

han said...

huu.. ssh nk cakap.. kne la pndai jage ht dan prasaan orng lain jgak...

alhakeimfauzi said...

KAWAN !!!huhuuh