if dah follow,plizz tinggalkan url blog utk memudahkan proses mengfollow back !

Sunday, July 10, 2011

ada perbezaan tak ?

assalamualaikum w.b.t

heeee.. selamat petang semua !
hari ni memang bosan. 
dok rumah mengadap menatang ni..
tadi tengok cita karak..
boleh tahan seram. 
err.. sebab tu aq tengok siang2..
nk tgk malam2 ? cari aq tak leh tido..
dah la tengok sorang2.. 
herrr... tak berani lah !

ok exculi aq nak tunjuk satu benda ni..
nk bgtaw la kan.
sebenarnya aq ni tak penah make up tebal.
kalau make up pon juz tenyeh bedak sapu lip ice..
kalau rajin baru aq pakai eye liner.. tu pon kalau rajin..

semalam tiba2 jew jadi cewi.. haha
ain laa ni..
dinie, meh q make up hang, aq tak penah tengok ang pakai make up.
so aq pon mula2 tu mmg malas, tp last2 aq bg gak..
hahaha

dy tenyeh bedak, eye liner bagai..
masa kt part mata tue yg aq rasa cam kena conteng tue.. grr grrr
ain sapu blusher kt aq, boleh pulak aq pi tenyeh bedak kt atas blusher tue.
aq tengok merah semacam je pipi aq, aq pon tambah laa bedak..
marah budak tue.. hilng merah katanya..
peduli hapew aq..
tengok dah macam kera pipi merah jew..
grrrr grrrrr
meh nak review cikit pic tue..
errr...
judge laa sendiri lain ke tak..
aq rasa sama je,,,
-
-
-
-
-
-
-
ni gambaq aq tanpa seoles bedak pon..
efek kamera..
cer zoom..
nmpk laa jerawat jeragat semua..
haishh
dah2..
jgn tgk lama2..
-
-
-
-
-
-
-
-

ok ni muka pakai bedak + lip ice + eye liner je..
yg selalu aq wat laa..
 dah biasa tengok kan ??
meh tekan turun lagi..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaa !
ni la muka yg di make up oleh roomate aq..
ada beza ke tak ??

satu lagi...


haa cukup laa sikit..
aq bukan suka sangt nk interpreme muko aq yg burok ni..
grrrr..grrrrr...

beza ke tak ??
nilai laa sendiri
kalau ada beza, aq ingat aq kawin nnti suruh ain je make up, kalau tak derbeza.. aq cari orang lain..
gagagagagaga..

tu je nk bagitaw
sekian
babai !
assalamualaikum w.b.t

heeee.. selamat petang semua !
hari ni memang bosan. 
dok rumah mengadap menatang ni..
tadi tengok cita karak..
boleh tahan seram. 
err.. sebab tu aq tengok siang2..
nk tgk malam2 ? cari aq tak leh tido..
dah la tengok sorang2.. 
herrr... tak berani lah !

ok exculi aq nak tunjuk satu benda ni..
nk bgtaw la kan.
sebenarnya aq ni tak penah make up tebal.
kalau make up pon juz tenyeh bedak sapu lip ice..
kalau rajin baru aq pakai eye liner.. tu pon kalau rajin..

semalam tiba2 jew jadi cewi.. haha
ain laa ni..
dinie, meh q make up hang, aq tak penah tengok ang pakai make up.
so aq pon mula2 tu mmg malas, tp last2 aq bg gak..
hahaha

dy tenyeh bedak, eye liner bagai..
masa kt part mata tue yg aq rasa cam kena conteng tue.. grr grrr
ain sapu blusher kt aq, boleh pulak aq pi tenyeh bedak kt atas blusher tue.
aq tengok merah semacam je pipi aq, aq pon tambah laa bedak..
marah budak tue.. hilng merah katanya..
peduli hapew aq..
tengok dah macam kera pipi merah jew..
grrrr grrrrr
meh nak review cikit pic tue..
errr...
judge laa sendiri lain ke tak..
aq rasa sama je,,,
-
-
-
-
-
-
-
ni gambaq aq tanpa seoles bedak pon..
efek kamera..
cer zoom..
nmpk laa jerawat jeragat semua..
haishh
dah2..
jgn tgk lama2..
-
-
-
-
-
-
-
-

ok ni muka pakai bedak + lip ice + eye liner je..
yg selalu aq wat laa..
 dah biasa tengok kan ??
meh tekan turun lagi..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaa !
ni la muka yg di make up oleh roomate aq..
ada beza ke tak ??

satu lagi...


haa cukup laa sikit..
aq bukan suka sangt nk interpreme muko aq yg burok ni..
grrrr..grrrrr...

beza ke tak ??
nilai laa sendiri
kalau ada beza, aq ingat aq kawin nnti suruh ain je make up, kalau tak derbeza.. aq cari orang lain..
gagagagagaga..

tu je nk bagitaw
sekian
babai !

4 comments:

Miss Y and Her World said...

berbeza lah. nampak comel and babyface je muka lepas mekap tu. hihi. muka tak mekap nampak matang sikit. pandai kawan kamu mekap dan buat make over. boleh jadi pro ;)

Muka Macam Kau? Sorry, Aku Tak Pandang
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

dinie said...

=)
thanks miss y ;0
bwt nnti dinie baca link yg miss bg tu
skg line agak sakit hati
grrrrr...

Eva DaNiaL said...

wahhh ... dinie in amke up is better lahh ... more cute meyh .. cgt2 suke .. comell !! meOwww ~

dinie said...

eva : hahaha.. tue pon mcm2 benda kluaq dari mulut, tenyeh nu laa tenyeh ni laa.. papew pon thanks ok ;)