if dah follow,plizz tinggalkan url blog utk memudahkan proses mengfollow back !

Wednesday, November 9, 2011

cerita raya aidiladha saya. kau ada ??

assalamualaikum w.b.t

hohoyy..
lama tak hapdet belog nie. rindu giler kot. korang2 rindu aq tak ? jangan kata tak rindu nahh. satgi aq sedeyhh. walaupon aq tak hapdet belog aq , tapi aq melawat ok belog korang2 semua. baik kan aq ? haha.

btw , jum review cita raya aq tahun ni. tahun ni , aidiladha aq sempat pi beraya sebuah rumah je kot. maklumlaa bz la katakan. bakal PM. paham2 jer la kan.

raya pertama , tokwan sebelah ayah aq wat korban utk family dy la. tokwan aq , tok aq , n anak2nya.. dy kata menantu dgn cucu2 lain tahun korban ok. heeee =D . so ada la wat kenduri cikit kan. kami warga sepupu sepapat ni of coz laa di buli oleh mak2 masing2. biasala.. kami jer rajen. muahaaha. =D
jum la review cikit pic masa raya pertama.

 wif my cousin =) sapa amek gambar nie ? langsong tak pro ! =="
 beraya dengan mata yang merah. =( vampire !!
 sila abaikan pemandangan2 yang tak baik tu ok. ni tempat kami sepah2 barang. hoho
 the power of girls. budak2 paling rajin hari ni. =)
ok . aq paham. semua letih. yang belakang2 nu , boleh lappy sorang sebiji , tak pa dah laa. 

tutup cerita raya pertama.
meh review yang raya kedua lak. raya kedua ni , paklang aq akad nikah. so bz bab yang tu jer la. punya laa takot , paklang aq ni sampai makan tengah hari pon tak lalu dah.. haha. tapi bila lepas akad nikah tu , sekali dy bedal nasik sampai 2x tambah. nahh ambik.. hilang gabra baqq hang.. alhamdulillah , dengan sekali lafaz , paklang aq kini milik orang. dah jadi suami pon dy. dengan ini kami dah ada mak lang baru !!

meh laa review pic sekitar majlis. malas nak citer banyak. btw , kenduri kawen dorang , bulan 12 nnti. =)

 pakteh tolong paklang pakai sampin =)
 time ni tengah tunggu pengantin perempuan mai =)
 muka menunggu . =="
 pemalu giler ! =)
 tgh sain borang pa tah. aq pon tak taw. byk sgt yang disain nyerr. =="
 paklang di interview oleh tok imam.
 sah sah sah ^^v
 sarung cincin =)
 elelelele. malu lak =P
 err.. me =)
 kami =)
 pengantin at masjid =)
 kat umah pengantin pompuan =)
 makan =)
wanted !! ala tomey tomey !! 
ishraff , budak neh kami culik jer.. =P

bulan 12 nanti kenduri kawen dorang. semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit . tambahla warga sepupu aq .. hehe.
ok . done ! happy reading =)
assalamualaikum w.b.t

hohoyy..
lama tak hapdet belog nie. rindu giler kot. korang2 rindu aq tak ? jangan kata tak rindu nahh. satgi aq sedeyhh. walaupon aq tak hapdet belog aq , tapi aq melawat ok belog korang2 semua. baik kan aq ? haha.

btw , jum review cita raya aq tahun ni. tahun ni , aidiladha aq sempat pi beraya sebuah rumah je kot. maklumlaa bz la katakan. bakal PM. paham2 jer la kan.

raya pertama , tokwan sebelah ayah aq wat korban utk family dy la. tokwan aq , tok aq , n anak2nya.. dy kata menantu dgn cucu2 lain tahun korban ok. heeee =D . so ada la wat kenduri cikit kan. kami warga sepupu sepapat ni of coz laa di buli oleh mak2 masing2. biasala.. kami jer rajen. muahaaha. =D
jum la review cikit pic masa raya pertama.

 wif my cousin =) sapa amek gambar nie ? langsong tak pro ! =="
 beraya dengan mata yang merah. =( vampire !!
 sila abaikan pemandangan2 yang tak baik tu ok. ni tempat kami sepah2 barang. hoho
 the power of girls. budak2 paling rajin hari ni. =)
ok . aq paham. semua letih. yang belakang2 nu , boleh lappy sorang sebiji , tak pa dah laa. 

tutup cerita raya pertama.
meh review yang raya kedua lak. raya kedua ni , paklang aq akad nikah. so bz bab yang tu jer la. punya laa takot , paklang aq ni sampai makan tengah hari pon tak lalu dah.. haha. tapi bila lepas akad nikah tu , sekali dy bedal nasik sampai 2x tambah. nahh ambik.. hilang gabra baqq hang.. alhamdulillah , dengan sekali lafaz , paklang aq kini milik orang. dah jadi suami pon dy. dengan ini kami dah ada mak lang baru !!

meh laa review pic sekitar majlis. malas nak citer banyak. btw , kenduri kawen dorang , bulan 12 nnti. =)

 pakteh tolong paklang pakai sampin =)
 time ni tengah tunggu pengantin perempuan mai =)
 muka menunggu . =="
 pemalu giler ! =)
 tgh sain borang pa tah. aq pon tak taw. byk sgt yang disain nyerr. =="
 paklang di interview oleh tok imam.
 sah sah sah ^^v
 sarung cincin =)
 elelelele. malu lak =P
 err.. me =)
 kami =)
 pengantin at masjid =)
 kat umah pengantin pompuan =)
 makan =)
wanted !! ala tomey tomey !! 
ishraff , budak neh kami culik jer.. =P

bulan 12 nanti kenduri kawen dorang. semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit . tambahla warga sepupu aq .. hehe.
ok . done ! happy reading =)

8 comments:

Ameera.Alias said...

tahniah dpt maklang :)
bopa hb kenduri?

SiKecilMirmO said...

sy xde pun pic raye... whoaaaaa... huk3...

dinie said...

mira : belah pompuan 10/12/11
belah laki 12/12/11

k.h.a.l.i.l.a said...

kenapa mata merah? huhu.. slamat hari raye ^_^


dinie, maw mntak tlg boleh? vote sy kat link ni kalau sudi. smpai 14 nov je. huhuu.... TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

dinie said...

sikecilmirmo : awat tak amek gambar ??

dinie said...

ila : dah vote =)

Ameera.Alias said...

takdan jugak pa nak makan nasik minyak dema.final taim tu :')

dinie said...

sama lah ! =(