if dah follow,plizz tinggalkan url blog utk memudahkan proses mengfollow back !

Saturday, November 12, 2011

" SEGMEN 11.11.11 The Best "

assalamualaikum w.b.t


ehem2.. disebabkan hari ni cuti , so aq pon tak wat pape , then , aq pon ambik keputusan nak join segmen yang d'created oleh David Nyanggau . nak taw lebih lanjut sila klik banner kat atas tu .

ok , 11/11/11 . cun right date ni . banyak yang kapel , tunang , nikah , kawin hari ni kan ? congrats la buat yang berkapel , bertunang , bernikah dan berkahwin hari ni. hari ni aq n kawan2 seangkatan buat program utk pesakit mental kat wad PSY, HKL. memang happening la. nak pecah perut la gelak. terburai la perut aq.. =p . 


antara program yang kami buat (awat rasa cam skema jew ayat aq ni ?)
- aerobik
- tarian ( aq keras sebab tak pandai menari.)
- bawa bola pingpong dalam sudu
- kotak beracun
- kerusi muzik
- tiup belon.



memang happening la sampai pening aq. hoho. sabor jer laa. korang pon taw kan perasaan camna law layan pesakit mental ni... hohoho. lepas habis program , aq balik rumah then tido. heh ! tu jer kot yang aq wat 11/11/11. nak tgk pic masa program ? tekan sini ok.

assalamualaikum w.b.t


ehem2.. disebabkan hari ni cuti , so aq pon tak wat pape , then , aq pon ambik keputusan nak join segmen yang d'created oleh David Nyanggau . nak taw lebih lanjut sila klik banner kat atas tu .

ok , 11/11/11 . cun right date ni . banyak yang kapel , tunang , nikah , kawin hari ni kan ? congrats la buat yang berkapel , bertunang , bernikah dan berkahwin hari ni. hari ni aq n kawan2 seangkatan buat program utk pesakit mental kat wad PSY, HKL. memang happening la. nak pecah perut la gelak. terburai la perut aq.. =p . 


antara program yang kami buat (awat rasa cam skema jew ayat aq ni ?)
- aerobik
- tarian ( aq keras sebab tak pandai menari.)
- bawa bola pingpong dalam sudu
- kotak beracun
- kerusi muzik
- tiup belon.



memang happening la sampai pening aq. hoho. sabor jer laa. korang pon taw kan perasaan camna law layan pesakit mental ni... hohoho. lepas habis program , aq balik rumah then tido. heh ! tu jer kot yang aq wat 11/11/11. nak tgk pic masa program ? tekan sini ok.

2 comments:

Ang'Gau said...

waa... cam best... akt. yg b'faedah..hehehe... thnx coz join~

dinie said...

^^v .. peace. tq !!